detectie van afluisterapparatuur, detectoren van afluisterapparatuur

Agentschap voor informatieveiligheid

Degene die informatie heeft, heeft macht
LiveZilla Live Chat Software

Bestellen van diensten, apparatuur

De voorkeur wordt gegeven aan contact in het Pools, Engels of Duits.

Stuur ons een e-mail met het voorgestelde aantal onderzochte ruimtes met het adres. Nadat bepaald wordt of de opdracht kan worden aangenomen, bepalen we de kosten en de bij benadering snelste realisatietijd. We proberen binnen 48 - 72 uur bij u te komen. Dit is niet van toepassing op vrije dagen, dan kan eventuele afluisterapparatuur niet aanstaan.

De minimale opdracht is voor het onderzoek van 3 ruimtes, en dus 3 x 500 euro bruto = 1.500 euro bruto. De aankoop van diensten en apparatuur voor de nettoprijs is mogelijk wanneer u een Europees belastingnummer heeft.

De reiskosten door het hele land zijn bij de prijs inbegrepen.

De aankoop van apparatuur (voor toezicht en andere) en de keuze van modellen kan het beste in de vestiging van de klant gedaan worden. Koop geen apparatuur via internet omdat bepaalde oplossingen op de desbetreffende locatie niet kunnen werken (stedelijke storing). Pas nadat passende apparatuur voor de klant is gekozen beslissen we over de mogelijkheid tot verkoop. Op de dag van de verkoop wordt de scholing voor de bediening ervan gegeven.

In de praktijk kunt u het beste ons bedrijf de opdracht geven kantoren te onderzoeken en ter plaatse het besluit nemen om apparatuur aan te schaffen voor de beveiliging van informatie wanneer u met eigen ogen kunt zien hoe dit werkt. We nemen alle apparatuur die we in ons aanbod hebben mee.

Direct contact met de directeur mgr inż. Piotr Zajączkowski / +48 601 81 88 72
ABI
detectie van afluisterapparatuur
detectoren van afluisterapparatuur

+48 32 21 461 17
+48 601 81 88 72
We zijn binnen de Europese Unie actief
engine created byinput.com.pl
Copyright © 2013-2023 Agencja Bezpieczeństwa Informacji