opdagelse af aflytninger, aflytnings-detektorer

og mikro-kameraer

Agenturet for Informationssikkerhed

Den, som har informationen, har magten
LiveZilla Live Chat Software

Bestilling af tjenester, udstyr

Der foretrækkes kontakt på polsk, engelsk og tysk.

Vi beder om at du sender os en e-mail med det foreslåede antal rum, der skal undersøges sammen med adressen. Efter at vi har meldt tilbage om vi kan modtage ordren, aftaler vi prisen og en vejledende hurtigst mulig gennemførelsestid. Vi sørger for at nå til dig i løbet af 48 -72 timer, gælder ikke fridage, når eventuelle aflytninger kan være ude af drift.   

Ordrens minimale omfang er undersøgelse af 3 rum dvs. 3 x 500 euro brutto = 1.500 euro brutto. Indkøb af tjenester eller udstyr uden moms er bare muligt, om du har det europæiske momsnummer.  

Transport til kunden i hele landet er inkluderet i prisen. 

Indkøb af udstyr (overvågningsapparater og andre), såvel som valg af modeller er bedst udført hos kunden. Man bør ikke købe noget på nettet, fordi nogle løsninger kan være uegnet til et bestemt miljø (forstyrrelser fra byen). Først efter valg af udstyr hos kunden bestemmer vi om salgsmuligheder. På salgsdagen holder vi en oplæring i betjening af udstyr.     

I praksis er det bedst at bestille undersøgelse af kontorer hos os, og bagefter beslutte, om man vil købe udstyr til informationsbeskyttelse. Til møder kommer vi med alle løsninger, som er tilgængelige i vores tilbud, så du selv kan se, hvordan de fungerer.

Direkte kontakt med direktør cand. ing. Piotr Zajączkowski / +48 601 81 88 72
ABI
opdagelse af aflytninger
aflytnings-detektorer

+48 32 21 461 17
+48 601 81 88 72
Vi opererer på hele EUs område
engine created byinput.com.pl
Copyright © 2013-2023 Agencja Bezpieczeństwa Informacji