detectie van afluisterapparatuur, detectoren van afluisterapparatuur

Agentschap voor informatieveiligheid

Degene die informatie heeft, heeft macht
LiveZilla Live Chat Software

Diensten voor het detecteren van afluisterapparatuur, microcamera's

Op verzoek doorzoeken we kantoren op afluisterapparatuur. We hebben een van de laagste prijzen omdat we niet per m² rekenen, maar per ruimte. Onze prijzen zijn aantrekkelijk omdat we onze diensten massaal binnen de hele EU verlenen.

De prijs voor het onderzoeken van een kantoor is 500 euro bruto, in het hele land.

Klanten met een Europees belastingnummer kunnen de dienst aanschaffen tegen de nettoprijs, dus 23% goedkoper, in het kader van de intracommunautaire aanschaf van goederen en diensten.

We rekenen geen reiskosten, wat een zeldzaamheid is op de dienstenmarkt.

We beperken echter het aantal ruimten. We nemen opdrachten aan voor minimaal 3 ruimtes, zodat de reiskosten gecompenseerd worden. De prijs voor het onderzoeken van een kantoor is niet afhankelijk van de oppervlakte. We kunnen iemand er niet voor straffen dat hij een grote conferentieruimte heeft en zich veilig wil voelen tijdens zakelijke onderhandelingen en gesprekken.

Let op: we werken alleen voor bedrijven en instanties en andere subjecten met een belastingnummer. We werken niet voor particulieren.

Binnen de prijs zoeken we naar: 

  • analoge afluisterapparatuur
  • digitale afluisterapparatuur
  • bekabelde en draadloze camera's en microcamera's
  • radioafluisterapparatuur op de vaste telefoonlijn
  • we overleggen de manieren waarop de klant zich kan beschermen tegen afluisteren op mobiele telefoons
  • we stellen voor om de gegevens op vaste en draagbare computers te versleutelen
  • we adviseren vaste oplossingen aan te schaffen op het gebied van informatiebeveiliging

We beschikken over oplossingen waarmee we veelvuldig kantoren doorzoeken. De door ons toegepaste oplossingen worden door de speciale diensten in de Verenigde Staten gebruikt. Tijdens het onderzoek laten we u zien hoe de apparatuur werkt, zodat u weet waar het over gaat.
Aan het eind van de afspraak gebruiken we na het onderzoek met geavanceerde elektronica, een endoscoop om organoleptisch nog eens alle hoekjes na te gaan. We zijn zeer discreet, we zetten "monitoring" op de factuur. Er zijn maar weinig bedrijven die hun kantoren op deze manier controleren. We ruineren onze klanten niet, wat invloed heeft op onze brede handelscontacten. Veel van onze klanten zijn enthousiast over onze apparatuur en beslissen de oplossingen die wij gebruiken bij ons te kopen. Na het onderzoek stellen we altijd voor de kantoren vast te beveiligen. Deze missie is belangrijk voor ons; een tevreden klant beveelt ons aan anderen aan. Hiervan getuigt dat we al vanaf 2003 van Lissabon tot Warschau actief zijn.

Direct contact met de directeur mgr inż. Piotr Zajączkowski / +48 601 81 88 72
ABI
detectie van afluisterapparatuur
detectoren van afluisterapparatuur

+48 32 21 461 17
+48 601 81 88 72
We zijn binnen de Europese Unie actief
engine created byinput.com.pl
Copyright © 2013-2023 Agencja Bezpieczeństwa Informacji