opdagelse af aflytninger, aflytnings-detektorer

og mikro-kameraer

Agenturet for Informationssikkerhed

Den, som har informationen, har magten
LiveZilla Live Chat Software

Hvorfor vi er de bedste

Vi beskæftiger os blot og udelukkende med informationssikkerhed. Vi taber ikke kræfter på at beskytte formue, inddrive gæld eller drive detektivvirksomhed – enhver må specialisere sig på sit eget område. Et udsagn lånt fra Mossad siger:

"Det er bedre at være en mester i én aktivitet i en gruppe, hvor de andre medlemmerne er perfekte til at udføre andre opgaver, end at prøve at gøre alle opgaver selv. Nederlagets resultat bliver til gennemsnitlighed i alle opgaver og mangel på mesterskab i enhver af dem. Og gennemsnitlighed kan ikke være succesrig eller overleve i længere periode."

Ved at beskæftige os blot og udelukkende med informationssikkerhed stræber vi ustandselig efter perfektion. Allerede i vores første år oplærte vores firma forvaltningens højeste repræsentanter om metoder til at sikre sig mod informationstyveri på. Vores virksomhed er kendt blandt presse- og tv-journalister. Vi kender ingen anden virksomhed, som bliver inviteret til at interviewes i dette område. (se linket med tv-interviews og artikler). 

Vi har opereret siden 2003 og har aldrig haft en eneste reklamation på grund af fejl i det udstyr, som vi sælger. Hvert apparat testes i flere timer, før vi overgiver det til kunden. Kunderne er aldrig forladt uden hjælp. Efter en aftalt tid kommer vi til kunden for at se, hvordan denne klarer sig med udstyret og om der ikke laves fejl. Vores løsninger er ikke nogen kommercielle opfindelser, som købes bare for videresalg. Vi udvikler konstruktionsændringer, der forbedrer drift og kvalitet af overvågnings-detektion. De detektorer, som er kendt fra internettet opsporer desværre ikke bare aflytningsudstyr men også strømfrekvens i væggene, pc-er eller lyspærer i drift – lad os ikke narres. Vi opfordrer til at kontakte os, da roen er det vigtigste.

Hvis du alligevel har lyst til at få dit kontor undersøgt med hensyn til potentielt aflytningsudstyr (tjeneste) vær opmærksom på om den konkurrerende virksomhed også opsporer alle typer aflytninger og mikro-kameraer til samme pris. Vi arbejder grundigt og kræver ikke betaling pr. m2, men pr. rum. (se opdagelse af aflytninger). 

Inden for kryptering af mobilsamtaler er vi uovertrufne, vores løsninger har alle nødvendige certifikater (se tilbud/ krypterende telefoner).

Det, at vores hovedkvarter ligger i Polen er ikke tilfældigt. Det er her, hvor øst mødes med vest og her er der mest arbejde. Vi støtter virksomheder fra det såkaldte gamle EU på det dynamiske og store marked i Øst- og Centraleuropa.

Vores tilbud er tilgængeligt på engelsk, polsk eller tysk, alt efter dit spørgsmål sendt pr. mail.

Direkte kontakt med direktør cand. ing. Piotr Zajączkowski / +48 601 81 88 72
ABI
opdagelse af aflytninger
aflytnings-detektorer

+48 32 21 461 17
+48 601 81 88 72
Vi opererer på hele EUs område
engine created byinput.com.pl
Copyright © 2013-2024 Agencja Bezpieczeństwa Informacji