opdagelse af aflytninger, aflytnings-detektorer

og mikro-kameraer

Agenturet for Informationssikkerhed

Den, som har informationen, har magten
LiveZilla Live Chat Software

Til Kommunalpolitikeren

Vi har samarbejdet med kommunale myndigheder landet rundt i rigtig mange år. På en diskret måde tjener vi borgmestre, by-præsidenter og kommunalbestyrere. Hver gang der kommer en politisk opponent eller en sur klient til dig …. sidder du og spekulerer på om dit kontor er stadig dit efter, at de har forladt det. Det nuværende system i EU tillader alt for mange institutioner at aflytte os. Uanset gennemsigtighed i kommunalpolitik er det smart at vide, hvad der sker rundt omkring. Selv om arbejdet i kommunen er offentligt, må man ikke tillade, at der er nogen, der lytter til ens samtaler med medarbejderne.

Bortset fra hverdagsaktiviteter til gavn for det lokale samfund, er det en god idé at sørge for komfort på dit eget kontor. Vagtapparatur skal underrette os, om samtalerne slipper ud af bygningen. Detektorerne skal sikre en effektiv beskyttelse, og krypterende telefoner for Bystyret skal sørge for en usædvanlig arbejdskomfort. Alle miskrediteringer i kommunalpolitik stammer netop fra aflytningen.

En laserdetektor af mikro-kameraer tillader os at opdage, om vi ikke er filmet (de billigste kameraer koster bare 10 euro). Glem ikke at det billigste aflytningsudstyr koster 8 euro, alle kan klare at betale det, og spørgsmålet er bare, hvor mange kan klare at tænde for det. Det elektriske udstyr er i stand til at opspore aflytningssendere, og samtidig sikre en høj arbejdskomfort på kontoret tilhørende en kommunal topfunktionær. Det er et ubestrideligt faktum at de myndigheder, der ejer den slags udstyr ikke er modtagelig for nogen former for pres fra interessegrupper, og det er nemlig det vigtigste i den offentlige persons arbejde.

Det kan tænkes, at man må have uren samvittighed for at blive aflyttet. Men samtidig må du ikke acceptere at en uærlig person monterer udstyr på dit eget kontor for at skade dit gode navn og rygte, som du har arbejdet for i dit samfund i mange år.

Direkte kontakt med direktør cand. ing. Piotr Zajączkowski / +48 601 81 88 72
ABI
opdagelse af aflytninger
aflytnings-detektorer

+48 32 21 461 17
+48 601 81 88 72
Vi opererer på hele EUs område
engine created byinput.com.pl
Copyright © 2013-2023 Agencja Bezpieczeństwa Informacji