detectie van afluisterapparatuur, detectoren van afluisterapparatuur

Agentschap voor informatieveiligheid

Degene die informatie heeft, heeft macht
LiveZilla Live Chat Software

Voor de lokale overheid

We werken al jarenlang samen met lokale overheden in het hele land. We werken op discrete wijze voor burgemeesters. Steeds als er een politieke tegenstander of bezoeker bij u langskomt met een vijandige houding... vraagt u zich af of uw kantoor na zijn vertrek nog van u is. Het huidige systeem binnen de EU zorgt ervoor dat we door te veel instanties afgeluisterd kunnen worden. Ondanks doorzichtig handelen binnen de lokale overheid, is het de moeite waard om te weten te komen wat er om ons heen gebeurt. Ondanks dat het functioneren binnen de lokale overheid open is, dient u niet toe te staan dat iemand uw gesprekken met uw medewerkers afluistert.

Buiten de dagelijkse werkzaamheden voor de lokale gemeenschap is het goed om zorg te dragen voor comfort in uw eigen kantoor. Bewakingsapparatuur zal ons informeren dat gesprekken lekken buiten het gebouw. Detectoren zullen zorgen voor effectieve beveiliging en versleutelende telefoons voor het Stadsbestuur zullen zorgen voor een buitengewoon werkcomfort. Alle discrediet binnen de lokale overheid begint bij afluisterpraktijken.

Een laserdetector voor microcamera's zorgt ervoor dat u weet of u gefilmd wordt (de goedkoopste camera's kosten amper 10 euro). Denk eraan dat het goedkoopste afluisterapparaat 8 euro kost. Iedereen kan dit betalen. De vraag is alleen hoeveel mensen in staat zijn het daadwerkelijk aan te zetten. Elektrische apparatuur is in staat om met succes afluisterzenders te detecteren, en hiermee te zorgen voor groter werkcomfort in het kantoor van een hoge ambtenaar.

Het valt niet te ontkennen dat Instanties die over dit soort apparatuur beschikken geen last hebben van druk van belangengroepen, en dat is het belangrijkste op het werk van een publieke persoon.

Je zou kunnen denken dat je om afgeluisterd te worden iets op je geweten moet hebben, maar je kunt tegelijkertijd niet toelaten dat een oneerlijk iemand in ons eigen kantoor apparatuur monteert die onze goede naam kan schaden, waarvoor jarenlang gewerkt is.

Direct contact met de directeur mgr inż. Piotr Zajączkowski / +48 601 81 88 72
ABI
detectie van afluisterapparatuur
detectoren van afluisterapparatuur

+48 32 21 461 17
+48 601 81 88 72
We zijn binnen de Europese Unie actief
engine created byinput.com.pl
Copyright © 2013-2023 Agencja Bezpieczeństwa Informacji