detectie van afluisterapparatuur, detectoren van afluisterapparatuur

Agentschap voor informatieveiligheid

Degene die informatie heeft, heeft macht
LiveZilla Live Chat Software

Waarom zijn we het beste

We houden ons uitsluitend bezig met informatiebeveiliging en verliezen geen kracht en energie aan de beveiliging van bezit, incasso van schulden of detectiveactiviteiten - iedereen moet een specialist zijn op zijn eigen gebied. Een gezegde van de Mosad:

"Je kunt beter een meester zijn in een taak binnen een team, waarvan de leden perfect andere taken kunnen realiseren, dan zelf proberen alle taken te doen. Dit kan resulteren in middelmatigheid en gebrek aan meesterschap in alle taken. En middelmatigheid kan geen succes opleveren en zal niet overleven op de lange termijn."

Door ons alleen bezig te houden met informatiebeveiliging streven we continu naar perfectie. Al in de eerste jaren van het bestaan van ons bedrijf hebben we hoge overheidsvertegenwoordigers geschoold op het gebied van beveiliging tegen informatiediefstal. Ons bedrijf is bekend onder journalisten van de pers en televisie. We kennen geen ander bedrijf uit deze branche dat uitgenodigd wordt om interviews te geven op dit gebied (zie link met tv-interviews en artikelen).

Terwijl we al sinds 2003 actief zijn, hebben we geen enkele klacht gehad over defecten van de apparatuur die we verkopen. Elk apparaat draait uren voordat we het aan de klant geven. Klanten worden nooit aan hun lot overgelaten, na een afgesproken tijd komen we bij de klant langs en kijken we hoe hij zich redt met de apparatuur en of hij geen fouten maakt. Onze oplossingen zijn geen commerciële constructies die alleen gekocht worden om verder te verkopen. We passen constructieve wijzigingen toe die het functioneren en de kwaliteit van de detectie verbeteren. Detectoren die bekend zijn van internet detecteren behalve afluisterapparatuur ook elektriciteit in de wanden, draaiende computers of tl-buizen - laat u niet gek maken. Neem contact met ons op, rust is het belangrijkste.

Als u echter uw kantoren wilt controleren op afluisterapparatuur (een dienst), let er dan op of de concurrentie alle soorten afluisterapparatuur en microcamera's detecteert. We werken complex en rekenen niet per m2, maar per ruimte (zie detectie van afluisterapparatuur)

Wat betreft het versleutelen van mobiele telefoongesprekken zijn we ongeëvenaard. Onze oplossingen hebben alle benodigde certificaten (zie aanbod / versleutelende telefoons).

De locatie van de centrale van ons bedrijf in Polen is niet toevallig. Hier komt het Westen en Oosten samen en hier hebben we het meeste werk. We ondersteunen bedrijven uit de zogenaamde oude EU op de dynamische en grote markt van Oost- en Midden-Europese landen.

Onze prijsofferte is verkrijgbaar in het Engels, Pools of Duits op aanvraag per e-mail.

Direct contact met de directeur mgr inż. Piotr Zajączkowski / +48 601 81 88 72
ABI
detectie van afluisterapparatuur
detectoren van afluisterapparatuur

+48 32 21 461 17
+48 601 81 88 72
We zijn binnen de Europese Unie actief
engine created byinput.com.pl
Copyright © 2013-2023 Agencja Bezpieczeństwa Informacji